Barcelona


Els millors llocs de Barcelona

Descobreix més

Barcelona


La capital catalana, Barcelona, va de l'antic a les avantguardes en un tancar i obrir d'ulls. Al matí pots submergir-te en la riquíssima història romana i medieval del Barri Gòtic, al migdia menjar alguna cosa en un edifici modernista i a capvespre gaudir de l'art més modern al Raval. I això sense tenir en compte l'increïble patrimoni arquitectònic i cultural que el geni de Gaudí els va llegar als barcelonins. Des de la Sagrada Família fins al Palau Güell, des de les ruïnes de Barcino fins al Castell de Montjuïc o els búnquers del Carmel, Barcelona té tant per oferir que no te l'acabaràs mai. Deixa't seduir pel seu encant i pren-t'ho amb calma.

Sitges


Sitges viu de cara al mar i ha sabut condensar en un sol municipi modernitat i tradició. Sí, l'estampa de l'església de Sant Bartomeu i Santa Tecla davant del mar és seductora. Però també ho és el ric patrimoni modernista que li van llegar intel·lectuals de finals del segle XIX i principis del XX com el Museu Cau Ferrat o el Palau de Maricel. I ja que estem, no negarem que la platja de Sant Sebastià va ser proclamada com la millor platja urbana d'Europa segons el New York Times el 2013. Seu en una terrasseta i gaudeix del bon temps. No voldràs tornar a casa, i menys si visites Sitges durant la celebració del festival de cinema fantàstic o t'enamores de les catifes de flors que l'omplen de color durant el Corpus.

Castell de Cardona


Embruixat per la llegenda de l'esperit (o els esperits) que habiten a l'habitació 712, el Castell de Cardona és la fortalesa medieval més important de Catalunya i una mola imponent que fa més de 12 segles que domina la zona. Aquest espectacular castell va ser construït per Guifré el Pelós i va estar en possessió dels ducs de Cardona, una de les famílies més poderoses de la Corona d'Aragó. En l'actualitat és un Parador de Turisme així que a més de gaudir de les seves torres, de l'església romànica i del seu claustre podràs dormir entre els seus murs mil·lenaris.

Viu Catalunyainfo@trotamons.cat